2010-02-23

Hírek (február, 2.)

Kezdem a legsokkolóbbal.

Or(bit)ális világrekord kísérlet:
Nem, nem az ország helyzetéről van szó, de köze van a magyarokhoz, mert egy magyar pornósnő (színésznő???) orálisan fixált számos magyar férfit. Na ez kell nekünk! Sajnos nem a 0-t kellett átírnia, hanem egy, az saját ájulásáig "szórakoztató" német hölgy 75 fős rekordját.
Hát ez nem sikerült, sőt a meghirdetett "ápolónőt" le kellett váltani egy tapasztaltabb kolléganővel. Így is csak 47-ig jutottak, mert nem volt elegendő jelentkező, annak ellenére, hogy újságban is meghirdették.
Tudom, most van aki háborog, hogy ilyet meg minek írok ide? Ezért:
Már a műsor elején nyilvánvaló volt, hogy nem lesz meg a megfelelő számú példány. Akkor minek álltak neki? Azért, hogy senki ne távozzon (ki)elégedetlenül? Esély se volt a rekorddönttésre, gyakorolni meg szerintem nem így kell... szóval EZ AZ IGAZI SZOPÁS!

Még mindig vannak kanalas alagútásó börtöntöltelékek. Már csak 22 hónap volt hátra a gyilkosságért leültetett nőnek. Ha megtalálják megint csücsülni fog, sőt tovább!!!

Videó szekció:
Főzés photosoppal. Ajánlom Gyuri figyelmébe. Jópofa videó.

Brutális szúnyog-légvédelem. Nem brutálisabb, mint egy lassan ölő méreg (meg egyébként is ki tőrődik az agonizáló szúnyogokkal... tényleg ezért pokolra kerül valaki? És a többi rovarírtószer felfedezője? A patkányirtók? abbahagyom), de azért a videónem biztos, hogy azt a hatást éri el,amit szeretett volna. Azaz a megugró keresletetet. A videó látványos... túlságosan is életszerű. A kérdés, hogy a repülő szúnyogot is lekapja-e lézer, vagy a hőkövetős verzió még nem létezik? Az is éredekel, hogy hogyan különbözteti meg a legyet a szúnyogtól? Mert elvileg megteszi.

Repülhetünk egyénileg is?
Ehhez csak aza a kérdés merül fel bennem a nagyszerű ötlet hatására, hogy hogyan fogják a légi közekedést forradalmasítani, ha tényleg tömegesen működnek majd az egyszemélyes repülők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése