2010-04-02

Bomba

Március 30. A nap folyamán két darab 6 tonnás tömegű biológiai fegyvernek minősülő bombát dobtak le Magyarországra. A kísérleti jellegű robbantás 1 km magasan történt, mely bombaszakértői számítások szerint a bombák tartalmának minél jobb szétterítését szolgálja. A légkörbeli robbantás alapján biológiai fegyverre gyanakodnak a szakértők.
Nyugat Európa értetlenül áll az eset előtt és diplomáciai úton igyekszik kideríteni a katonai tevékenység okát és a támadó fél kilétét.

Az érintett területen kezdetben felháborodásról és értetlenségről szóló közlemények láttak napvilágot. Áldozatokról és sérültekről eddig nincs hír.

Március 31. 1 nappal később nyugalomról, lecsillapodott kedélyekről adtak hírt az elöljárók és az újságok. A Nemzetbiztonsági Hivatal és a Magyar Honvédség közös közleményben tudatták, hogy a terület nem életveszélyes, újabb robbantástól tartani nem kell, uralják a helyzetet. Áldozatok és sérültek egyáltalán nincsenek. A területet ellenőrzésük alatt tartják és folyamatosan ellenőriznek mindent, beleértve a radioaktív sugárzás mértékét is. Kérik továbbá a helyi lakosokat, hogy még egy napig ne hagyják el lakóhelyüket és a területen kívül élők, illetve kívül rekedtek pedig pár napig legyenek türelemmel és ne próbáljanak bejutni.

Április 1. Az egyik érintett városban az egyik pillanatról a másikra fesztivált szerveznek. A szervezők az "Ébredés Fesztivál" nevet adták az ünnepségnek. A katonaság biztosítja a rendezvényt. A kérdésünkre azt a választ kaptuk, hogy bizonyos emberek változást éreztek már a bombák robbanása utáni napon és ezzel a fesztivállal akarják felhívni mindenki figyelmét a politikai és a közéleti hangulat kötelező megváltoztatására.

Április 2. A fesztivál állítólag fergetegesre sikerült és nem csak a szervezők, de minden karanténon belüli résztvevő jól érezte magát. Tudósítónk különleges engedéllyel jutott be és lapzártánkig leadta a cikket, majd azt mondta, hogy ezentúl belülről tudósít.
Még sosem volt semmilyen ünnepség az országban, amin ilyen magas részvételi arányban jelentek volna meg az emberek. Olyan rendezvény meg végképp nem, amivel a megkérdezettek 90%-a elégedett lett volna. A maradék 10% pedig gyermek, akik ugyan beszéddel nem, de az arcukra kiülő mosollyal fejezték ki örömüket.

Április 10. A karanténok, karantén jellegét a Honvédség megszüntette, tekintettel arra, hogy semmilyen gyanús eseményt nem tapasztaltak. Ugyan még néhány napig ellenőrző pontok lesznek az utakon, de a Belügyminisztérium közleménye szerint a terület nem veszélyes, de mindenkinek csak saját felelősségre javasolják a "karantén alá vett", de egyébként nyitott területek látogatását. Indoklásként az emberek közhangulatának javulását hozták fel.

Május 5. "Az ország pozitív gócpontjává" vált a bombázott terület, ahol a sokk ellenére minden ember elégedettsége nagymértékben növekedett. Politikailag semlegessé, de liberálisan humánközpontúvá vált minden politikus korábbi pártállásától függetlenül és a civil közjóléti mozgalmakkal együttműködve saját alkotmányt és "államot az államban" hoztak létre. Gazdaságilag is fellendülést tapasztalhatunk, mind a területen belül, mind az ország többi pontjával folytatott kereskedelemben. Úgy tűnik a régióban tudják a megoldást a válságból való kilábalásra.

Május 20. Az anyaországi parlament nyomására a Honvédség és a Belügyminisztérium felfedte a jelenség okát:
A bombák biológiai hatóanyaga egy víruskoktél, mely beépülve sejtjeink DNS-ébe sokszorosítja magát és közben megnöveli a szervezet szerotonin termelését. A koktél másik tagja a szorongásért és depresszióért felelős limbikus mag működésének hatékonyságát csökkenti.
A meglepő az egészben hogy maguk a magyarok dobták le a bombákat, derül ki a beszámolóból.
A kísérlet sikeresnek bizonyult. További bombák alkalmazását tervezik.
A katonai, orvostudományi és pszichológiai kísérlet fedőneve: Szeretet-csomag

BOMBÁT MINDENKINEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése