2009-08-30

Régi-új

Ezt még a régi szobámból írom (nosztalgiázva egy kicsit), de a cuccaim 90 %-a már az új szobában van. A portás várja, hogy visszavigyem a porszívót, így nem húzom el a mondandómat.
Sok takarítani való volt azután a hosszú fekete göndör hajú lány(?) után, aki még a Smirnoff vodkát sem vetette meg (csak eldugta az üveget, pedig már csak 4-5 csepp maradt benne). Persze a takarítás nem az ő dolga lett volna, hanem a személyzeté, de hiába tettem finom utalást arra a portán, hogy lenne még mit takarítani, rákérdeztek: mit?
Azt azért mégsem mondhattam, hogy mindent! Ablakok, polcok, fürdőszoba, padló, ajtók, ... így csak a legfontosabbat mondtam: fürdőszoba. Na azt ki is takarították. Mondjuk nem az én higiénia szintemen.
Ez a régi szoba elhanyagoltnak tűnt elsőre, de most azt mondom, hogy ennek a látszatnak a penészes fal volt az oka, egyébként szépen ki volt takarítva. Szintenként más a takarító(nő).
A takarítást nem bánom, csak egyetlen dolog fog hiányozni: a mélyhűtő rekesz a hűtőből. Sokszor látom hasznát, mert veszek pl. 1 kiló csirkét, és annak csak a 1/3-át eszem meg, a többi meg megy a fagyasztóba.
Na, megyek befejezni a dolgaimat. Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése