2009-10-24

Szerelmes számok

- Mondtam már, hogy mennyire szeretlek?
- Igen, már százszor!
- És szeretnéd még ezerszer hallani?
- Hát ha a hátralévő 40-50 évünkre gondolok, akkor inkább többször!
- Na, akkor majd mindkét füledbe súgom, hogy egyenletes legyen az elosztás.
- Tudtad, hogy minden nap legalább ötször meg kell ölelni a kedvesedet, hogy minden nap szép és kerek legyen?
- Jó tudni. Gyere ide! Kezdjük a mai napi számolást az elsővel!
- Hihetetlen, hogy még mindig millió kis bizsergő pontot érzek mikor hozzámérsz. Azt hittem minden csoda csak három napig tart, de ezek szerint vannak kivételek.
- ... és ha nem is tart végtelenségig, örüljünk neki!
- Örülök neked!
- Én is szeretlek... Egyetlenem!

Tudományos udvarlás
Szia! Milyen szép a ruhád! Mi az anyaga, selyem? Elég kicsi az optikai deniztása és nagy a testfelszínedet érő majd onnan reflektálódó fotonok ruhán keresztüli transzmissziója is. Természetesen csak tudományos alapon szeretném ezeket a mérőszámokat meghatározni. Ehhez azt szeretném, hogy a transzmisszió meghatározásához vedd le a blúzodat... Ne menj el, mert utána a testfelszíni reflexió méréséhez szükségem lesz a bőrödre ruha nélkül...

Számok nélkül
Imádta őket. Isteni szerencsének tartotta, hogy úgy hozta a sors, hogy mindennap több szűzzel érintkezhetett. Mindegyiken nyomott hagyott és azok sem tudták többé feledni, hogy találkoztak vele. Ő is és ők is tudták, hogy a találkozás egyszeri és végzetes, de nem tudták és nem is akarták elkerülni a találkozást. Pedig Ő, csak a munkáját teljesítette. Kicsit megkeményedett már a szíve az évek során, de tudta, hogy akár a következő megállóban megint találkozhat egy újabbal... egy kicsit mással, mint a többi. Az összes találkozásra jól emlékezett, mert megőrizte a memóriájában. Ez volt a feladata. Minden nap új jegyeket kezelt, hiszen jegykezelő automata volt, a hordozható fajtából.


(Mielőtt megkérdeznétek: csak úgy! Ihletből jött.)

2 megjegyzés:

  1. :))))))))
    Az utolsót jól megírtad!

    VálaszTörlés
  2. Pedig épp meg akartam kérdezni, kedves Jose... mintha úgy tűnne, hogy a fizika nem tölti ki teljesen a gondolataidat... hogy is van ez...?! ;)

    VálaszTörlés